-->

ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ

[4]

Κάλεσμα συνεισφοράς στην ανέγερση του Ναού της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου Νέας Ευκαρπίας
Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί, ως προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου Ευκαρπίας θέλω να απευθυνθώ εις την αγάπη σας. 

Η ενορία μας, της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου είναι καινούρια και ακόμη βρισκόμαστε στο υπόγειο του Ναού όπου και λειτουργούμε. Εδώ και λίγο καιρό μέσα σ’ αυτές τις δύσκολες συγκυρίες ξεκινήσαμε δειλά-δειλά την κατασκευή του κυρίως Ναού. Τα μέλη της ενορίας μας είναι κυρίως υπερπολύτεκνες και φτωχές οικογένειες και όπως καταλαβαίνετε είναι δύσκολο μόνο από αυτά να συγκεντρώσουμε το αναγκαίο ποσό για την ανέγερση, διότι αγωνιζόμαστε καθ’ εκάστην ημέρα να βοηθήσουμε και αυτούς τους ανθρώπους που πλήττονται από το φάσμα της ανεργίας και της φτώχειας. 

Έτσι αποφασίσαμε να ζητήσουμε την βοήθεια από τους Χριστιανούς όλης της χώρας για την ανέγερση του Ιερού Ναού της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου. 
 Θα ήθελα να σας βάλω έναν προβληματισμό: Αν δεν ήμουν ιερέας του Χριστού αλλά ένας μουφτής και ήθελα να χτίσω τζαμί και απευθυνόμουν εις το ποίμνιο τους, άραγε σε πόσο καιρό θα αναγειρόταν; Εγώ νομίζω πολύ γρήγορα. Γι’ αυτό λοιπόν ας βοηθήσουμε όλοι μας να γίνει γρήγορα ο Ιερός Ναός της Αγίας μας για να δοξάζεται το όνομα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

Για εσάς, λοιπόν, που επιθυμείτε να βοηθήσετε και να γίνετε κτήτορες και στην γη και στον ουρανό, απευθυνθείτε στον Ιερό Ναό στο τηλέφωνο 2310 689404 ή για εσάς που θέλετε να βοηθήσετε μέσω τραπέζης ο λογαριασμός είναι:


Τράπεζα Πειραιώς

  • IBAN    GR68-0171-7120-0067-1211-4227-597

  • ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΕΡΑΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΓΕΡΣΕΩΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ Ν.ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ


Μετά τιμής
Για το εκκλησιαστικό συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Ιερομόναχος Γαβριήλ Σιδηρόπουλος
Κάλεσμα συνεισφοράς στην ανέγερση του Ναού της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου Νέας Ευκαρπίας Κάλεσμα συνεισφοράς στην ανέγερση του Ναού της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου Νέας Ευκαρπίας Reviewed by Unknown on 12:52 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Sora Templates

Image Link [https://1.bp.blogspot.com/-1xL1R-oQgdM/V2vlGsjli8I/AAAAAAAALPA/3qUp3UUFF5M7Ih8qVtvqJ-N7EWNqoxBWACLcB/s1600/ekklisaki.jpg] Author Name [ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ] Author Description [Ο υπο ανέγερση Ιερός Ναός της Αγ. Ειρήνης Χρυσοβαλάντου Νέας Ευκαρπίας βρίσκεται στο κέντρο του νέου οικισμού των εργατικών κατοικιών] Twitter Username [agiaeirini] Facebook Username [osiaeirini] GPlus Username [106894850031497440000]